مـاده غـذایى | مقـــدار | کالرى | آب سیب | یک لیوان | 90 | آب نارنج | یک قاشق | 4 | آبغوره | 100گرم | 20 | آجیل | یک لیوان | 750 | آجیل درهم | 100گرم | 650 | آرد ذرت | 100 گرم | 370 | آرد گندم | 100 گرم | 360 | آلبالو ( کمپوت) | 100 گرم | 90 | آلبالو با هسته | 100گرم | 60 | آلبالو با هسته | یک لیوان | 60 | آلوی زرد | 100گرم | 75 | آلوی قرمز | 100گرم | 45 | آناناس | 100گرم | 45 | آناناس (کمپوت) | 100گرم | 90 | آناناس کنسرو در شربت | یک لیوان | 200 | اسفناج خام | 100گرم | 25 | الو بخارا | یک عدد | 15 | انار تازه (دانه) | 100گرم | 60 | انار کامل با پوست | 100کرم | 35 | انبه هندی | 100گرم | 60 | انجیر | یک عدد | 20 | انجیر (تازه) | 100گرم | 60 | انجیر خشک | 100گرم | 270 | انگور | 100گرم | 80 | انگور(آب) | 100گرم | 90 | بادام بوداده | 100گرم | 666 | بادام بونداده | 100گرم | 660 | بادام درشت | یک عدد | 10 | زمینی بی پوست | 100گرم | 560 | بادمجان | 100گرم | 17 | باقلا | یک عدد | 5 | باقلای خشک | 100گرم | 360 | باقلای سبز | 100گرم | 108 | باقلوا با پسته | 100گرم | 540 | بامیه | 100گرم | 40 | برگ چغندر | 100گرم | 30 | برگ مو | 100گرم | 60 | برنج | 100گرم | 360 | برنج (نیم لیوان) | 130گرم | 450 | برنج (یک لیوان) | 190گرم | 660 | مـاده غـذایى | مقـــدار | کالرى | جگر سفید | 100گرم | 160 | جگر مرغ | 20 گرم | 30 | جگر مرغ خام | 100گرم | 125 | جگر یک سیخ | 100گرم | 80 | جو | 100گرم | 350 | چاشنی مایونز | 100گرم | 720 | چای تلخ | یک لیوان | 0 | چای شیرین (4حبه قند) | یک لیوان | 40 | چغندر آب پز | 100گرم | 35 | چغندر خام | 100گرم | 45 | چیپس سیب زمینی | ده عدد | 110 | حلوا | 100گرم | 400 | حلوا ارده | 100گرم | 500 | حلیم بدون روغن | یک لیوان | 180 | خامه سفت | 100گرم | 350 | خامه شل | 100گرم | 250 | خاویار | 100گرم | 300 | خربزه | 100گرم | 23 | خربزه | یک لیوان | 50 | خردل | 100گرم | 80 | خرما | یک عدد | 20 | خرما با هسته | 100گرم | 240 | خرما یک فنجان | 100گرم | 505 | خرمالو | یک عدد | 80 | خرمای تازه | 100گرم | 140 | خرمای خشک | 100گرم | 310 | خیار | 100گرم | 15 | خیار شور | 100گرم | 12 | دانه آفتابگردان | 100گرم | 300 | دسر (ژلاتین) | یک لیوان | 180 | دل گوسفند | 100گرم | 260 | دل مرغ | 100گرم | 170 | دلمه متوسط | یک عدد | 150 | دوغ | 100گرم | 15 | ذرت | 100گرم | 80 | ذرت بو داده با روغن | 100گرم | 357 | ذرت خام یک عدد | 100گرم | 75 | ذرت دانه درشت | 100گرم | 85 | رطب | 100گرم | 150 | روغن حیوانی | 100گرم | 890 | مـاده غـذایى | مقـــدار | کالرى | شرینی | 100گرم | 500 | شکر | 100گرم | 400 | شکر(یک پیمانه) | 10گرم | 40 | شکلات | 100گرم | 500 | شکلات قلمی | یک عدد | 20 | شکوفه ذرت بدون روغن | یک لیوان | 25 | شلغم | 100گرم | 25 | شلیل | 100گرم | 60 | شنبلیله | 100گرم | 30 | شوید(شبد) | 100گرم | 30 | شیر | یک لیوان | 110 | شیرتصفیه شده | یک فنجان | 90 | شیرخشک | 100گرم | 500 | شیرغلیظ نستله | 100گرم | 250 | شیرگاوکم چربی | 100گرم | 55 | شیرمیش | 100گرم | 95 | صدف دریایی | 100گرم | 65 | طالبی | 100گرم | 20 | طالبی(بدون شکر) | یک لیوان | 40 | عدس | 100گرم | 340 | عدسی با کمی روغن | یک لیوان | 185 | عسل | 100گرم | 300 | عسل(غذا خوری) | یک قاشق | 50 | عسل(مربا خوری) | یک قاشق | 20 | فرنی | یک لیوان | 200 | فلفل سبزیا قرمز | 100گرم | 22 | فندق | یک عدد | 10 | فندق با پوست | 100گرم | 300 | قارچ | 100گرم | 27 | قارقروت | 100گرم | 240 | قلوه | 100گرم | 105 | قند | 100گرم | 400 | قهوه | 100گرم | 2 | کاکائو(چای خوری) | یک قاشق | 10 | کالباس | 100گرم | 300 | کاهو | 100گرم | 17 | کاهو(درشت) | یک برگ | 4 | کباب برگ | یک سیخ | 200 | کباب کوبیده | یک سیخ | 270 | کتلت | یک عدد | 150 | مـاده غـذایى | مقـــدار | کالرى | گوشت گاوبدون چربی | 100گرم | 200 | گوشت گوساله | 100گرم | 200 | گوشت گوسفند | 100گرم | 320 | گوشت ماهی | 100گرم | 100 | گوشت مرغ | 100گرم | 200 | گوشت همبرگربدون چربی | 100گرم | 200 | گیلاس | 100گرم | 60 | لپه | 100گرم | 359 | لپه پخته | 100گرم | 115 | لوبیا چشم بلبلی پخته | 100گرم | 80 | لوبیا سبز | 100گرم | 30 | لوبیا سفید | 100گرم | 340 | لوبیا قرمز | 100گرم | 340 | لوبیا قرمز پخته | 100گرم | 110 | لوبیا قرمزپخته | یک لیوان | 200 | لیمو تازه باپوست | 100گرم | 23 | لیمو ترش | 100گرم | 42 | لیمو ترش(آب لیمو) | 100گرم | 26 | لیمو شیرین | 100گرم | 40 | لیمو(آب لیمو) | یک قاشق | 4 | مارتادلا | 100گرم | 315 | مارچوبه | 100گرم | 20 | مارگارین یا کره نبات | 100گرم | 850 | مارگارین یک قاشق | 100گرم | 110 | ماست | 100گرم | 55 | ماست کم چرب | یک لیوان | 110 | ماست کیسه ای | 100گرم | 155 | ماکارونی | 100گرم | 360 | ماکارونی پخته | یک لیوان | 150 | ماکارونی خشک | 100گرم | 360 | ماهی | 100گرم | 100 | مخمرآبجوفرنگی خشک | 100گرم | 285 | مربا | 100گرم | 300 | مربا (غذا خوری) | یک قاشق | 54 | مرغ (بدون پوست) | 100گرم | 200 | مغز پسته | 100گرم | 680 | مغز حیوان | 100گرم | 130 | مغز دانه آفتابگردان | 100گرم | 560 | مغز فندق | 100گرم | 630 |
| مـاده غـذایى | مقـــدار | کالرى | برنج پخته | یک کفگیر | 250 | بستنی | 100گرم | 190 | به | 100گرم | 30 | بیسکویت | 100گرم | 330 | بیفتیک | 100گرم | 300 | پاچه بدون چربی | 100گرم | 130 | پرتغال | 100گرم | 35 | پرتغال (آب) | یک لیوان | 110 | پسته | یک دانه | 8 | پسته با پوست | 100گرم | 340 | پفک | یک پاکت | 40 | پنیر بلغاری | 100گرم | 330 | پنیر پاستوریزه | 100گرم | 210 | پنیر محلی | 100گرم | 210 | پوره با شیر بدون کره | یک لیوان | 140 | پوره سیب زمینی | یک لیوان | 180 | پیاز | یک عدد | 5 | پیازچه | یک عدد | 3 | پیتزا | یک عدد | 700 | تخم آفتابگردان | 100گرم | 560 | تخم کدو | 100گرم | 600 | تخم مرغ (زرده تنها) | یک عدد | 50 | تخم مرغ (سفیده تنها) | یک عدد | 20 | تخم مرغ آب پز | یک عدد | 70 | تخم مرغ متوسط | یک عدد | 70 | تخم مرغ نیمرو | یک عدد | 130 | تخم هندوانه | 100گرم | 590 | ترب | 100گرم | 25 | تربچه | یک عدد | 2 | ترخون | 100گرم | 45 | تره | 100گرم | 25 | تمبر هندی با دانه | 100گرم | 115 | تمبر هندی بدون دانه | 100گرم | 240 | تمشک سیاه یا قرمز | 100گرم | 80 | تن ماهی با روغن کم | 100گرم | 315 | توت تازه | 100گرم | 60 | توت سفید خشک | 100گرم | 360 | توت فرنگی | 100گرم | 35 | جعفری | 100گرم | 25 | جگر سرخ کرده | 100گرم | 330 | مـاده غـذایى | مقـــدار | کالرى | روغن مایع و زیتون | یک قاشق | 120 | روغن نباتی | 100گرم | 900 | ریحان | 100گرم | 40 | ریواس | 100گرم | 15 | زبان گوساله | 100گرم | 130 | زبان گوسفند | 100گرم | 260 | زردآلو | 100گرم | 50 | زردآلو(برگه خشک) | 100گرم | 270 | زردآلو(کمپوت) | یک لیوان | 250 | زیتون خام سبز | 100گرم | 140 | زیتون خام سیاه | 100گرم | 200 | زیتون خام سیاه(متوسط | یک عدد | 7 | ژلاتین برای دسر | 100گرم | 240 | ژله (پودر) | یک قاشق | 55 | سالاد | یکنفره | 50 | ساندویچ همبرگر | 100گرم | 350 | سرکه | یک لیوان | 33 | سمنو | یک لیوان | 180 | سنجد | 100گرم | 130 | سنگدان مرغ | 100گرم | 140 | سوپ گوجه فرنگی | 100گرم | 30 | سوپ مرغ سبزیجات | 100گرم | 30 | سوپ مرغ گوجه فرنگی | 100گرم | 35 | سوخاری (نان) | هر قطعه | 25 | سوسیس | 100گرم | 300 | سوسیس دانه ای متوسط | 100گرم | 150 | سویا | 100گرم | 380 | سیب درختی | 100گرم | 55 | سیب زمینی | 100گرم | 75 | سیب زمینی کبابی | 100گرم | 93 | سیب زمینی متوسط | یک عدد | 80 | سیب زمینی(چیپس) | 100گرم | 500 | سیب متوسط | یک عدد | 70 | سیب(کنسرو شیرین) | یک فنجان | 180 | سیر | 100گرم | 120 | سیراب | 100گرم | 130 | شاهی | 100گرم | 20 | شربت | یک قاشق | 35 | شربت پرتغال | یک لیوان | 170 | شربت یخ | 0.5فنجان | 120 | مـاده غـذایى | مقـــدار | کالرى | کدو حلوایی | 100گرم | 35 | کدو خورشتی | 100گرم | 28 | کرفس | 100گرم | 13 | کره | یک قاشق | 100 | کره حیوانی | 100گرم | 750 | کشک | 100گرم | 380 | کشک (غذا خوری) | یک قاشق | 60 | کشمش | 100گرم | 290 | کلم پخته | یک لیوان | 40 | کلم پیشخوان | 100گرم | 22 | کلم خام | یک لیوان | 25 | کلم فندقی | 100گرم | 24 | کلم قرمز | 100گرم | 28 | کله پاچه | 100گرم | 190 | کمپوت گیلاس | یک لیوان | 190 | کنجد | 100گرم | 580 | کوفته | یک عدد | 150 | کولا | 100گرم | 40 | کیک | 100گرم | 350 | کیک بدون خامه | 100گرم | 340 | کیک شکلاتی | 100گرم | 400 | کیک یزدی متوسط | یک عدد | 160 | گردو | یک عدد | 30 | گردو با پوست | 100گرم | 140 | گریپ فروت | 100گرم | 30 | گریپ فروت (آب) | یک لیوان | 80 | گز | 100گرم | 500 | گل کلم خام | 100گرم | 10 | گلابی | 100گرم | 55 | گندم | 100گرم | 340 | گوجه درختی رسیده | 100گرم | 50 | گوجه سبز | 100گرم | 30 | گوجه فرنگی | 100گرم | 15 | گوجه فرنگی (رب) | 100گرم | 80 | گوجه فرنگی(رب) | یک لیوان | 50 | گوجه فرنگی(سس) | 100گرم | 105 | گوشت بره با چربی | 100گرم | 330 | گوشت خالص بره | 100گرم | 165 | گوشت گاو | 100گرم | 240 | گوشت گاو با چربی | 100گرم | 350 | مـاده غـذایى | مقـــدار | کالرى | مغز گردو | 100گرم | 625 | موز | 100گرم | 60 | موز متوسط | یک عدد | 100 | میگو | 100گرم | 100 | نارگیل (پودر) | 100گرم | 550 | نارگیل (مغز) | 100گرم | 345 | نارگیل تازه | 100گرم | 156 | نارنج | 100گرم | 20 | نارنگی | 100گرم | 34 | نان (کف دست) | یک عدد | 70 | نان جو | 100گرم | 250 | نان خشک | 100گرم | 360 | نان روغنی | 100گرم | 450 | نان ساندویچی کامل | یک عدد | 70 | نان ساندویچی کوچک | نصف عدد | 70 | نان سوخاری | یک عدد | 35 | نان سوخاری متوسط | یک عدد | 35 | نان سوخاری(کعک) | یک عدد | 50 | نان سیاه با سبوس | 100گرم | 218 | نان گندم | 100گرم | 250 | نخود | یک عدد | 1 | نخود پخته | 100گرم | 45 | نخود خشک | 100گرم | 360 | نخود فرنگی | 100گرم | 92 | نوشابه | یک شیشه | 100 | نوشابه با طعم میوه | 100گرم | 115 | هلوی تازه | 100گرم | 45 | هلوی کمپوت | یک لیوان | 200 | هندوانه | 100گرم | 23 | هندوانه با پوست | 100گرم | 12 | هویج ایرانی | 100گرم | 40 | هویج فرنگی | 100گرم | 35 | یک سیخ برگ | 100گرم | 200 | یک لیوان توت | 100گرم | 85 |
|
......................................................................................................... انواع ماسک گیاهی برای زیباتر شدن پوستخلاصه : هیچ فکر کرده اید چرا عادت کرده ایم صبح ها بلافاصله پس از شست وشوی صورت با انواع کرم ها و پودرهای آرایش به جان صورتمان بیفتیم تا شاید بتوانیم لک ها و چین و چروک ها را از نظر مخفی کنیم. متن کل خبر : چرا از لوازم آرایش استفاده می کنیم؟ هیچ فکر کرده اید چرا عادت کرده ایم صبح ها بلافاصله پس از شست وشوی صورت با انواع کرم ها و پودرهای آرایش به جان صورتمان بیفتیم تا شاید بتوانیم لک ها و چین و چروک ها را از نظر مخفی کنیم. پوشاندن صورت با انواع کرم پودر و پن کیک در طولانی مدت نه تنها باعث از بین رفتن جوش صورت و کمرنگ شدن لکه ها نمی شود که بروز جوش های ریز پوستی و چین و چروک در ناحیه گونه، زیر چشم و اطراف لب را افزایش می دهد. اما اینکه چه کنیم که پوستمان که آینه بدن است، همیشه سالم و شاداب باشد سئوالی است که پاسخش انجام چند کار ساده و به نظر پیش پا افتاده است. (صرف نظر از برخی بیماری های پوستی که علائم خاص داشته و باید تحت نظر پزشک متخصص انجام گیرد.) فقط صبح ها از صابون استفاده کنید. برای پاک کردن صورتتان به خصوص اگر چرب و آکنه ای است از پاک کننده هایی مثل انواع ژل، تونیک یا شیرپاک کن استفاده کنید. شست وشوی صورت با آب میوه های طبیعی در بسیاری موارد باعث از بین رفتن لک های پوستی و براق شدن پوست می شود. انگور را له کنید و آب آن را به صورتتان بمالید. پس از ۲۰ دقیقه با آب نیمه گرم بشویید. پس از مدتی کوتاه تغییرات در پوستتان را به روشنی خواهید فهمید.
برای پاک کردن صورت از جوش های سرسیاه و زیرپوستی هفته ای یک بار بخور دهید. اگر پوستتان چرب است بخور لیمو و نعناع بدهید. اگر پوستتان معمولی است سراغ اسطوخودوس بروید و از بابونه برای پوست خشک استفاده کنید. ترجیحاً بعد از انجام بخور از هیچ نوع کرم آرایشی استفاده نکنید، اگر صورتتان خشک است با یک لایه کرم مرطوب کننده بپوشانید. صورتتان را ورزش دهید. ابتدا صورت را با یک لایه کرم مرطوب کننده بپوشانید، سپس به آرامی صورتتان را ماساژ دهید. انگشتان دست را روی گونه گذاشته و به آرامی با نرمش دایره وار به سمت گوش ها ببرید. انگشتتان را روی صورت قرار داده و برخلاف جاذبه زمین به طرف بالا بکشید. انگشتان را بالای پلک گذاشته و به آرامی به گوشه خارجی بکشید. حرکت ژاکه انجام دهید. ژاکه حالتی است مثل نیشگون که از دور چانه شروع شده و سپس دو طرف صورت انجام می شود. ژاکه باعث می شود، چربی های زیر پوست به سطح پوست آمده و در یک محل جمع نشود. دهان خود را به حالت O در آورده و به طرف چپ و راست حرکت دهید. لب ها را نیز به طرف بالا و پایین برده و سپس جمع کنید. لب ها را مثل O باز کرده و پس از ده ثانیه به حالت اول برگردانید. حرکات دایره وار دهان و لب ها به تقویت ماهیچه های این ناحیه کمک کرده و از افتادگی آن جلوگیری می کند. هرگاه بیکار شدید به گذاشتن ماسک بپردازید. یکی از مناسب ترین راه ها برای سالم و زیبا ساختن پوست استفاده از ماسک میوه است. در این فصل که هر نوع میوه ای را می توان یافت گذاشتن ماسک بسیار توصیه می شود. در اینجا به معرفی چند نوع ماسک میوه که می تواند تغییرات مثبت در پوست شما ایجاد کند، می پردازیم: ● ماسک آناناس آب آناناس را گرفته و روی صورتتان بمالید و ده دقیقه ماساژ دهید. پس از ۵ دقیقه صورتتان را بشویید. آب آناناس تقویت کننده ماهیچه های صورت است. خاصیت آرام سازی داشته و از خستگی پوست جلوگیری می کند. برای صاف و براق شدن پوست ۶۰ گرم آناناس را آب گرفته و با ۶۰ گرم مغز بادام شیرین پودر شده مخلوط کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی صورتتان به خصوص نواحی تیره بزنید.
● ماسک سیب نصف سیب را رنده نموده و با یک قاشق چای خوری ماست، یک قاشق چای خوری آرد جو دو سر و دو قاشق آبلیموی تازه مخلوط کنید و نیم ساعت روی پوستتان بمالید. این ماسک همانند پیلینگ عمل کرده و به پاکسازی پوست کمک می کند. برای نتیجه مطلوب این ماسک را هفته ای یک بار روی پوستتان بمالید. ● ماسک هلو یک عدد هلو را رنده کرده و با ۵۰ گرم ماست همانند یک کرم روی صورتتان بمالید تا ۱۵ دقیقه بماند. مالیدن هر روزه این ماسک باعث می شود تا پوست هیچ گاه خشک نشود. ضمن اینکه تقویت کننده است و به ماهیچه ها استحکام می بخشد.
برای مقابله با تاثیرات نامطلوب گرمای روی پوست از ماسک نعناع استفاده کنید. یک عدد خیار را رنده کرده و با نعناع تازه کوبیده شده و یک قاشق چای خوری آبلیموی تازه و یک عدد سفیده تخم مرغ مخلوط کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی صورتتان بمالید. این ماسک به دلیل دارا بودن خیار و نعناع نقش مفیدی در کاهش التهابات پوستی ایفا می کند. ● ماسک موز دو عدد موز را رنده کرده با دو قاشق عسل و دو قاشق ماست به مدت نیم ساعت روی پوستتان ماساژ دهید. این ماسک شفاف کننده بوده و در درازمدت لکه های پوستی را برطرف می کند.
● ماسک شیر و سیب یک عدد سیب را رنده کرده و با شیر مخلوط کنید و به مدت ۲۰ دقیقه هر روز پوستتان را با آن پاکسازی کنید. این ماسک لایه بردار بوده و پوست را جلا می بخشد. پس از انتخاب ماسک مناسب نوبت به رعایت رژیم غذایی می رسد. روزانه حداقل هشت لیوان آب بخورید. حداقل هفته ای یک وعده به ماهی اختصاص دهید. امگا سه موجود در روغن زیتون، ماهی و گردو در حفظ سلامت پوست بسیار موثر است.
از ویتامین A و C غافل نشوید. ویتامین A به ضدچروک معروف است. این ویتامین را در سیب زمینی، سبزی های دارای برگ سبز تیره، جگر، روغن ماهی و هویج، هندوانه و هلو می توانید پیدا کنید. ویتامین C هم کمک بزرگی به تولید کلاژن در سلول های پوست می کند. مرکبات، فلفل قرمز، حبوبات و کلم برای افرادی که به دلیل استعمال سیگار و بالارفتن سن دچار کمبود کلاژن اند، بسیار مفید است. روی نیز به تولید کلاژن بسیار کمک می کند. آرد جو دوسر، گوشت قرمز و کدو منبع غنی از روی به شمار می روند. ویتامین E که در حبوبات، سویا و جوانه گندم یافت می شود به خشکی پوست و کاهش تاثیرات ناشی از تماس مستقیم با نور خورشید و جلوگیری از تخریب ساخت پوست کمک کرده و پیری سلول های پوست را به تعویق می اندازد.
ماسک پرتقال
یک پرتقال را پوست بکنید، هسته ها و پوست های نازک پره های آن را جدا کنید، روی پوست صورت خود بخوابانید و پس از بیست دقیقه با آب سرد بشویید. این ماسک برای درمان جوش های غرور جوانی ( آکنه ) مؤثر است ولی افرادی که پوست خشک دارند نباید آن را مصرف کنند.- ماسک آلوی قرمزهفت یا هشت عدد آلوی قرمز تهیه کنید و هسته های آنها را خارج کنید. سپس آنها را با افزودن ده قطره روغن بادام کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید تا به صورت یک ماده خمیری درآید. آنگاه این مخلوط را به مدت بیست دقیقه روی صورت خود قرار دهید و سپس با آب بشویید. این ماسک به ویژه در کسانی که منافذ پوستی آنها مثلاً در پوست بینی، باز و زشت منظره شده مؤثر است و پوست را زیبا می کند.استفاده از این ماسک را به افرادی که پوست چرب دارند توصیه می کنیم.
- ماسک سفیده تخم مرغسفیده تخم مرغ را با همان مقدار الکل طبی (الکل سفید) مخلوط کنید و آن را با نوک انگشتان خود بردارید و روی پوست بگذارید و ماساژ دهید. روش ماساژ باید از پایین به بالا و از سمت راست به چپ و چپ به راست باشد. سپس کمی صبر کنید تا ماسک خشک شود و بیست دقیقه بعد بشویید.این ماسک نیز برای رفع چین و چروک صورت مناسب است.
ماسک اسفناج:
اسفناج را در روغن زیتون بریزید درست به همان صورتى که بورانى درست مى کنید بعد این ماسک را روى صورت پهن کنید. این ماسک براى پوست هاى کدر مفید است و باعث درخشش پوست مى شود.
ماسک میخک:مقدارى گل میخک را در آب خیس کنید و بعد از ۲۴ ساعت آن را صاف کرده و با مقدارى عسل و آب خیار مخلوط کنید. به اندازه یک فنجان از این مخلوط را میل کنید این مخلوط باعث باز شدن رنگ رخساره و جلاى پوستتان مى شود.
ماسک لک صورت
پوست تخم مرغ را خشک کرده و مى کوبیم بعد با آب خمیر درست مى کنیم و هر روز روى صورت مى گذاریم. |